studijni@vsaps.cz
727 863 424

Scientific and Professional Conference with International Participation at VŠAPs

Ve čtvrtek 11. května 2023 se v prostorách VŠAPs v Terezíně uskutečnila celodenní vědecko-odborná konference s mezinárodní účastí na téma Psychologie ekonomického chování v kontextu kulturních změn v 21. století. 

Cílem konference bylo propojení třech významných oblastí – ekonomie, managementu a psychologie – které se podílejí na aktuálním vývoji a trendech současné moderní společnosti. Multidisciplinární rozměr a zkušenosti z mezinárodního prostředí přinesly konferenční příspěvky odborníků z šesti evropských zemí (ČR, Ukrajina, Polsko, Rakousko, Německo, Slovensko).

Konference byla pořádána pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje, pana Ing. Jana Schillera, kterého v Terezíně zastoupila paní Ing. Jindra Zalabáková, radní Ústeckého kraje pro oblast školství, mládeže a sportu. V aule docentky Soni Hermochové na VŠAPs, v téměř zaplněné hosty, studenty a pedagogy VŠAPs, ale také studenty z partnerské AWL Wrocław, zaznělo celkem 11 zajímavých konferenčních příspěvků ze tří výše jmenovaných oblastí.

Kompletní program konference  Vědecko-odborná konference s mezinárodní účastí na VŠAPs (489.31 KB)

The ability to understand yourself and others enriches you!